- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Staţiunea din România în care mii de oameni din întreaga lume vin pentru a se vindeca de boli grave. Descoperă puterea vindecătoare a apelelor miraculoase!

03 Apr, 12:30 • Cornel Ghimeșan
Situată la doar 70 de kilometri de Brașov, în inima Transilvaniei, stațiunea Băile Tușnad este recunoscută pentru apele sale miraculoase, atrăgând mii de vizitatori din întreaga lume în căutare de vindecare și relaxare. Încă din anul 1840, proprietățile curative ale acestor izvoare au fost descoperite, iar zvonurile despre puterea lor magică au atras o mulțime de oameni dornici să experimenteze minunea cu propriii lor ochi.
Staţiunea din România în care mii de oameni din întreaga lume vin pentru a se vindeca de boli grave. Descoperă puterea vindecătoare a apelelor miraculoase!

Staţiunea din România în care mii de oameni din întreaga lume vin pentru a se vindeca de boli grave. Stațiunea găzduiește 50 de izvoare, din care 6 au fost transformate în stațiuni balneare. Astfel, oferă tratamente pentru o gamă largă de boli, inclusiv cardiovasculare, digestive, endocrine, nervoase, renale, reumatice și metabolice, scrie bugetul.ro.

Staţiunea din România în care mii de oameni din întreaga lume vin pentru a se vindeca de boli grave

Fiecare izvor are caracteristici chimice specifice, oferind tratament pentru diverse afecțiuni:

  • Izvorul 1bis: boli gastrice, gastrite hiperacide, probleme urinare;
  • Izvorul 1: dispersii cronice, diateze urice, oxalice;
  • Izvorul 3: dispersie hipacidă și diateze urice și oxalice;
  • Izvorul 4: tratamentul dispepsiilor hipoacide și diatezelor urice și oxalice;
  • Izvorul 5: tratarea gastritelor hipoacide;
  • Izvorul Ana: afecțiuni cardiovasculare, endocrine și reumatismale.

Citeşte şi: Salt Bank va fi prima bancă 100% digitală în România. Când se va lansa

Pentru un sejur de trei nopți, prețul cazării pentru un adult este de doar 200 de lei la Pensiunea Szurdok de la Băile Tușnad. Serviciile pot fi achitate și cu tichete de vacanță, iar oaspeții se pot bucura de plimbări cu trăsura, în plus față de beneficiile apelor miraculoase. Pensiunea oferă o gamă variată de servicii, cum ar fi înot în apă minerală la centrul SPA, masaje, saună, fitness la baza de tratament, excursii la obiectivele turistice din zonă și restaurante cu preparate alese.

Citeşte şi: Surpriză! El este cel mai bogat român din lume. L-a depășit și pe Țiriac. Top Forbes 500

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult