- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vreme complet neobișnuită în România. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

12 Dec, 12:20 • Bumbeneci Diana
Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni a fost actualizată de meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion.
Vreme complet neobișnuită în România. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iată cum va fi vremea în toată țara.

Vreme complet neobișnuită în România, de Crăciun și Revelion

Ultimele zile din luna în curs vor aduce temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă și doar din ianuarie temperaturile mai scad, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmisă marți de Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 11 – 18 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nord- vestice, centrale, precum și în extremitatea de sud a țării, dar și local deficitare în regiunile estice și în zona Carpaților de Curbură, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Prognoza meteo pentru săptămâna 19 – 25 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

meteo
meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 25 decembrie – 1 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nord-vestice și cu o tendință ușor deficitară în regiunile extracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 1 – 8 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiune vestice, nord-vestice și centrale, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Poți citi: Impozit cu 500% mai mare pentru o categorie de proprietari. Cine va avea de plătit sume colosale începând cu 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult