IT&C

RCS&RDS a trecut pe pierderi in 2013

06 iunie 2014, ora 13:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rcs.jpg
Cel mai mare operator de cablu din Romania, RCS&RDS, a raportat anul trecut pierderi de aproape 14 milioane de lei, dupa ce in 2012 obtinuse un profit net de 88 de milioane de lei.

Pierderile au fost inregistrate in contextul cresterii numarului de angajati de la 8.845 in 2012 pana la 9.374, potrivit datelor raportate la Ministerul Finantelor Publice.

De asemenea, business-ul RCS&RDS a crescut anul trecut, pana la 2,1 miliarde de lei, de la 2,05 miliarde de lei in 2012.

Fondata in Romania in 1994 si prezenta astazi in mai multe tari din centrul si vestul Europei, compania RCS&RDS isi va extinde operatiunile si in zona Eurasia,potrivit unor surse din piata de telecom.

Pe langa Romania, piata pe care in anul 2012 inregistra afaceri de aproape jumatate de miliard de euro, RCS-RDS detine in prezent operatiuni telecom in tari printre care se numara Italia, Ungaria, Spania sau Cehia.

Tendinta de extindere in alte tari a operatorului este oarecum in contradictie cu zvonurile recente potrivit caroraVodafone ar cumpara operatiunile telecom din Romania ale RCS&RDS.De altfel,RCS&RDS a infirmat categoric aceste zvonuri, in timp ceVodafonenu a negat dar nici nu a confirmat informatia.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter