IT&C

Samsung a lansat noul Galaxy S8

29 martie 2017, ora 19:16 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
5 GalaxyS8.jpg
Samsung Electronics Co., Ltd a lansat astăzi noul Galaxy S8, cu display sisponibil în două versiuni, de 5.8 inchi și 6.2 inchi.

 Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.

Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm. De asemenea, suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora.


Noul Galaxy S8 are integrată platforma Samsung Knox, o platformă de înaltă-securitate. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy S8 oferă tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facială, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivita de securizare.
Noul Galaxy S8 va include și specificațiile fundamentale Galaxy:
  • IP68 rezistență la apă și praf
  • Suport MicroSD până la 256GB
  • Always-on display
  • Încărcare wireless și fast-charging
Nou mod de interacțiuneBixby este o interfață inteligentă care va ajuta utilizatorii să obțină mai mult de la telefonul lor. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text. La lansare, funcția Bixby Voce se va integra împreună cu alte câteva aplicații și funcții native Samsung, care includ Camera, Contacte, Galerie, Mesaje și Setări, plănuind să extindă capacitatea sa, pentru a putea include, în viitor, mai multe aplicații Samsung și aplicații terțe.

Capacitatea contextuală de awareness permite Bixby să ofere ajutor personalizat, bazat pe ceea ce urmează să învețe despre interesele, situația și locația utilizatorului.
Utilizatorii pot, de asemenea, să cumpere, să caute imagini și să afle detalii legate de locuri aflate în apropiere, prin tehnologia Bixby de recunoaștere a imaginii. Pe măsură ce ecosistemul Bixby crește, conexiunea va fi între dispozitive, aplicații și servicii, acționând ca o interfață omniprezentă.


Galaxy S8 lansează noul Gear VR Controller, dezvoltat de Oculus. Activând, în mod convenabil, controlul și navigația cu o singură mână, controller-ul oferă o mai bună interacțiune de mișcare prin accesarea conținutului VR interactiv.

Galaxy S8 va fi, de asemenea, conectat cu noul Gear 360 pentru a crea video-uri 4K la 360 grade și fotografii de 15MP. 
Samsung DeX reprezintă o soluție ce transformă smartphone-ul într-un desktop. Cu ajutorul Samsung DeX, utilizatorii pot afișa și edita cu ușurintă datele din telefonul lor mobil. În plus, pe măsură ce tot mai multe dispozitive IoT întră pe piață și rețeaua conectată devine mai complexă, Samsung Connect simplifică managementul deviceurilor inteligente.

Cu Samsung Connect, utilizatorii pot activa cu ușurință dispozitive IoT printr-o configurație rapidă în trei pași și pot controla toate dispozitive conectate printr-o singură aplicație integrată.Noile căști produse de AKG by Harman vor fi incluse în cutie, ca accesorii. Aceste căști vor avea un canal hibrid confortabil pentru o mai bună anulare a zgomotului de fundal și vor fi produse dintr-un material metalic, care nu se încurcă.


Galaxy S8 va fi disponibil spre vânzare în Europa începând cu 28 Aprilie, în culori precum Midnight Balck, Orchid Gray și Arctic Silver. Comenzile în avans pentru Galaxy S8 încep imediat, clienții care comandă înainte de 19 aprilie urmând să beneficieze de livrare cu 8 zile mai devreme înainte de dispobnibilitatea comercială a dispozitivului, în funcție de stoc.


Samsung Galaxy S8 specificațiile produsului

  Galaxy S8 Galaxy S8+
OS Android 7.0
Network LTE Cat. 16* *May differ by markets and mobile operators
Dimension 148.9 x 68.1 x 8.0 mm, 152g 159.5 x 73.4 x 8.1 mm, 173g
AP Octa core (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad), 64 bit, 10 nm process Octa core (2.35GHz Quad + 1.9GHz Quad), 64 bit, 10 nm process *May differ by markets and mobile operators
Memory 4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.1) *May differ by markets and mobile operators
Display 5.8” (146.5mm)1 Quad HD+ (2960x1440), (570ppi) 6.2” (158.1mm)1 Quad HD+ (2960x1440), (529ppi)
1 Screen measured diagonally as a full rectangle without accounting for the rounded corners
Camera Rear: Dual Pixel 12MP OIS (F1.7), Front: 8MP AF (F1.7)
Battery 3,000 mAh 3,500 mAh
Fast Charging on wired and wireless Wireless Charging compatible with WPC and PMA
Payment NFC, MST
Connectivity Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*) *Galileo and BeiDou coverage may be limited.
Sensors Accelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor,
Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor,
RGB Light Sensor, Iris Sensor, Pressure Sensor
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 Martie 2021, 13:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter