- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

O replica a rochiei de mireasa a lui Kate, realizata in cinci ore de o croitorie londoneza

01 May, 12:52 • Redactia DailyBusiness
O replica a rochiei de mireasa a lui Kate a fost realizata la numai cinci ore dupa ce a fost vazuta prima oara, inainte ca ducesa de Cambridge sa porneasca catre catedrala Westminster, de o firma de confectii londoneza, fiind comandata de cotidianul The Times, relateaza Mediafax.
O replica a rochiei de mireasa a lui Kate, realizata in cinci ore de o croitorie londoneza

Rochia de mireasa a lui Kate, marca Alexander McQueen, creata de Sarah Burton, a fost o mult-asteptata surpriza la nunta regala de vineri si a impresionat intreaga lume. Chiar daca era de asteptat ca replici ale rochiei sa impanzeasca magazinele, reproducerea modelului ales de Kate a inceput surprinzator de repede.

Raul Echeverria, proprietarul Alterations Boutique din Londra, a declarat ca imediat ce mireasa a urcat in masina, pornind spre catedrala Westminster, echipa sa a inceput sa caute o dantela care sa semene cat mai bine cu cea din partea de sus a rochiei.

Cand Kate a coborat din masina in fata catedralei, cateva minute mai tarziu, dezvaluind complet rochia din dantela si satin de culoarea fildesului, echipa a inceput sa lucreze din ce in ce mai repede. „Ne-am uitat la imaginile difuzate la televizor si, odata ce am identificat materialul de care aveam nevoie, am apelat la furnizorii nostri sa gasim tesaturi similare”, a spus acesta.

Astfel, firma de confectii a cumparat materiale in valoare de 1.300 de euro. „In acelasi timp, designerii nostri realizau tiparul pentru rochie si apoi am asamblat totlul. Ne-a luat circa cinci ore sa terminam”, a spus proprietarul firmei in varsta de 34 de ani.

Rochia a fost comandata de cotidianul britanic The Times pentru a fi oferita ca premiu la un concurs pentru cititori, dar aceeasi firma a primit deja si alte comenzi pentru reproduceri ale ravnitei piese.