REAL ESTATE, CARIERE

Colliers isi extinde echipa de industrial cu un expert in investitii

05 februarie 2019, ora 18:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mădălin Stănescu, Colliers International.jpg
Compania de consultanta imobiliara Colliers International isi extinde echipa de spatii industriale prin cooptarea lui Madalin Stanescu pe pozitia de Senior Project Manager. Madalin are o experienta de peste 12 ani in piata imobiliara si financiar-bancara, perioada in care a lucrat atat pe partea manageriala, cat si in departamentele de vanzari.

Începând din luna ianuarie, Mădălin s-a alăturat departamentului industrial și logistic din cadrul companiei Colliers International, prin cooptarea sa urmărindu-se dezvoltarea serviciilor oferite companiilor interesate de tranzacționarea proprietăților din piața de profil.

„După ce în 2016 am spus că piața de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta în următorii ani, 2017 și 2018 au adus o creștere cu 40% a stocului de spații moderne, până la 4,2 milioane mp. Vedem în continuare potențial de expansiune, în special pentru orașele regionale care sunt adevărate noduri economice, precum Constanța, Iași sau Ploiești”, a declarat Laurențiu Duică, director Industrial Agency în cadrul Colliers International.

„Totodată, remarcăm un apetit tot mai crescut din partea dezvoltatorilor care activează în mod tradițional pe alte segmente de piață, precum birouri, rezidențial sau retail, dar care vor să investească și în sectorul industrial. În acest context, extinderea echipei de industrial cu un specialist în piața de investiții a venit ca un pas firesc”, a adăugat Laurențiu Duică.În ultimii doi ani, Mădălin Stănescu a ocupat poziția de Senior Project Manager în cadrul departamentului de investiții al Colliers International, unde a coordonat dezvoltarea unui nou serviciu, managementul tranzacțiilor de portofoliu, prin care a reușit ca în mai puțin de doi ani să finalizeze peste 30 de tranzacții.

Anterior, Mădălin a lucrat zece ani în domeniul financiar, în cadrul departamentului de finanțare imobiliară al RBS Bank și în cel de asset management imobiliar al BCR.

În ultimul an, Colliers International a consiliat una dintre cele mai mari și mai complexe tranzacții din piața de industrial pentru un client activ pe piața de retail. Retailerul polonez de articole vestimentare LPP, care a adus în România brandurile Reserved, Sinsay, Mohito, Cropp şi House, a închiriat o suprafață de 22.100 mp într-un proiect dezvoltat de compania belgiană WDP în localitatea Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov. Aici, dezvoltatorul belgian WDP a cumpărat, într-o tranzacție intermediată tot de către departamentul de industrial al Colliers International, un teren de 44 de hectare.

La nivel național, chiar dacă stocul de spații moderne de depozitare a depășit pragul de 4,2 mil. mp, România continuă să se afle în urma celorlalte țări din regiune, fapt ce sugerează că încă ar mai fi loc de creștere. Pentru 2019, în România sunt așteptați spre livrare peste 400.000 mp de spații industriale.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 05 Decembrie 2021, 09:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter