REAL ESTATE

Oferte extreme la Targul Imobiliar National: Apartamente la 4.000 euro, case la 18.000 euro

15 octombrie 2014, ora 14:10   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
housingmarket.jpg
Editia de toamna 2014 a Targului Imobiliar National – Timon incepe joi, 16 octombrie 2014, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Vor fi promovate peste 200 de ansambluri, cele mai multe situate in zone centrale si semicentrale, dar si periferice din Bucuresti, precum si din afara Capitalei, inclusiv la malul marii.

Cei care vor sa cumpere o locuinta vor avea la dispozitie o oferta de circa 10.000 de unitati noi si vechi, apartamente si vile finalizate sau in curs de finalizare, cu preturi pornind de la 22.000 (pentru o garsoniera in Soseaua Oltenitei din sectorul 4 al Capitalei).    


Apartamentele cu doua camere vor fi scoase la vanzare cu sume incepand de la 33.000 de euro (tot in sectorul 4), in timp ce pretul minim pentru locuintele tricamerale va fi de 52.000 de euro.  

Cea mai scumpa locuinta din targ se afla pe bd Primaverii, are 16 camere si costa 950.000 euro.      Oferte extreme  

Cea mai scumpa locuinta din targ se afla pe Bd. Primaverii, are 16 camere si costa 950.000 euro.     

Cea mai ieftina locuinta din targ nu este, la aceasta editie, o garsoniera, ci o casa de 100 mp. Aceasta costa 18.000 euro si este construita, pe structura metalica, de RugVity Home. Profilele sunt potrivite pentru construirea caselor unifamiliale, duplexurilor, caselor insirate, caselor sociale, intr-un timp scurt si cu un cost redus fata de alte sisteme de constructie.      

In acest caz, pretul porneste de la 180 de euro/mp construit si ajunge la 350 de euro/mp/construit, ceea ce inseamna ca pentru o casa de 100 de metri patrati consturile de constructie pornesc de la 18.000 de euro. Casa va fi expusa, in marime naturala, in curtea Timon, pe toata durata expozitiei.    

La malul marii se pot achizitiona locuinte in proprietate periodica, pe o perioada de minim 7 zile/an si “pentru totdeauna” ca numar de ani, la preturi incepand cu 4000 de euro, dupa cum au declarant reprezentantii ansamblului din localitatea 23 august.    

Discounturi de peste 10%, dar preturi usor mai mari fata de primavara    

Fata de editia din primavara a Timon se observa o usoara crestere a preturilor minime la care sunt scoase la vanzare locuintele din Bucuresti, dar si o prezenta mai activa a dezvoltatorilor cu proiecte de mici dimensiuni, de pana in 200 de unitati. Zona de sud ramane cea mai ieftina, in conditiile in care aici preturile pornesc de la 22.000 de metri patrati (o garsoniera) si ajung la un maxim de 140.000 de euro pentru o vila.    

In cartiere precum Vitan, preturile se situeaza in jurul a 70.000 de euro, in Cotroceni minimul este de circa 50.000 de euro, in Titan de 56.000 de euro, in Pipera o garsoniera se vinde si cu 47.400 de euro, iar in Tineretului preturile sunt cuprinse intre 55.000 si 120.000 de euro.    

„Cartierele traditionale din Bucuresti sunt cel mai bine reprezentate la editia din aceasta toamna a Timon, ceea ce arata ca dezvoltatorii au urmat cererea, care vizeaza in special aceste zone. Tineretului, Vitan, Militari, Berceni sunt doar cateva din cartierele Capitalei unde dezvoltatorii au construit locuinte, acestia concurand cu oferta de pe piata veche prin preturi si calitate mai competitive”, spune Vlad Vlasceanu, director Timon.    

Reducerile de pret si diversele facilitati oferite de catre dezvoltatori sunt si in acest an un motor principal in atragerea cumparatorilor. Dezvoltatorii propun in acest sens reduceri de preturi pe parcursul expozitiei care depasesc si 10% din pretul de listare.    

Din categoria discounturilor oferite de dezvoltatori amintim pe cei ai ansamblurilor Central Garden Residence si Central Apartments Tineretului, care ofera discounturi de 5.000 euro: primul pentru orice tip de apartament, cel de-al doilea pentru apartamente cu 2 si 3 camere.    

La targ vor participa peste 100 de companii imobiliare - dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta, 30% dintre ei cu oferte exclusive prezente doar la Timon, iar organizatorii au pus la dispozitia inventatorilor romani un spatiu de 16 metri patrati unde isi pot promova proiectele. Targul va fi deschis de joi 16 octombrie pana duminica, 19 octombrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre orele 10.00 si 20.00.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
concediere.wordpress.com a spus:
16/10/2014 09:17
Atentie, este vorba de ansambluri rezidentiale, nu de simple apartamente/garsoniere in blocuri! Asta inseamna ca exista o serie de alte costuri conexe care trebuie luate in considerare (ex cota-parte din costurile serviciilor de paza si protectie ansamblu, costuri administrative, costuri intretinere curti, etc)
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 09 August 2022, 16:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter