TURISM

Paravion: De 1 decembrie românii merg în Praga, Viena, Sri Lanka sau Dubai

27 noiembrie 2015, ora 16:14 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Dubai.jpg
Potrivit Paravion, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online din România, turiștii români profită de mini-vacanța de 1 decembrie pentru a pleca în excursii în afara țării, iar printre destinațiile preferate se numără orașe europene, ca Praga și Viena, dar și locații exotice, precum Sri Lanka sau Dubai.

În ceea ce priveşte bugetele alocate pentru excursii, acestea variază între 300 – 1.000 euro/persoană. Conform datelor Paravion, destinațiile cu cele mai multe rezervări pentru mini-vacanța de 1 decembrie sunt Praga, Viena, sau Barcelona, turiștii alocând, în medie, 300 euro/persoană pentru această excursie.

Cea mai scumpă destinație europeană solicitată pentru această perioadă a fost Lisabona, pachetul pentru mini-vacanță ridicându-se la 600 euro/persoană. Există, însă, și destinații mai exotice alese de români, agenția având rezervări pentru Sri Lanka și Dubai, unde costurile de zbor și cazare se ridică la 1.000 euro/persoană.

”Clienții noștri au început să facă rezervări pentru mini-vacanța de Ziua Națională începând din luna octombrie, în funcție de numărul de zile libere de care se vor bucura la sfârșitul lui noiembrie. Astfel, cei mai mulţi au ales pachete de 4 zile, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie”, a declarat Remus Vișan, Managing Director Paravion.Potrivit reprezentanților agenției, turiștii aleg să plece din țară de 1 decembrie întrucât sunt deja familiari cu destinațiile din România și doresc să descopere și alte locuri.

Un alt motiv este și mobilitatea ridicată oferită de acest tip de excursii, întrucât călătoria cu avionul în afara țării poate dura mai puțin decât o deplasare cu mașina sau trenul prin țară. De asemenea,românii folosesc mini-vacanța pentru a-și vizita prietenii și rudele care locuiesc în străinătate.

Paravion este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter