AUTO

Ambulanta Duster: Renault a livrat in Angola primele masini, realizate de ingineri romani

31 martie 2015, ora 14:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: forumduster.ro
foto: forumduster.ro
Dacia si Romturingia, firma specializata in conversia si amenajarea de caroserii, au anuntat marti livrarea primelor vehicule Duster destinate serviciilor de ambulanta, primele astfel de vehicule fiind livrate in Angola.

"Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care sa fie adaptat exploatarii in cele mai dificile conditii de teren. Produsul rezultat in urma cooperarii dintre echipele de specialisti ai Renault Tehnologie Roumanie si cei de la Romturingia este o ambulanta de tip A1, aceasta fiind omologata conform normelor europene in domeniu", se arata intr-un comunicat al Dacia, citat de Mediafax.

Vehiculul are la baza structura modelului Duster. Aceasta a fost suprainaltata si alungita cu 300 mm. Primele vehicule Duster ambulanta comandate sunt livrate in Angola, piata unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault.

Grupul Renault Romania a colaborat cu Romturingia si pentru vehiculul Duster Pick-Up, care a intrat incepand de anul trecut in dotarea flotei OMV Petrom.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Iulie 2021, 01:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter