- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Marina Tudose este noul business developer al firmei olandeze Archicom

20 Apr, 16:33 • Redactia DailyBusiness
Marina Tudose, fostul marketing coordinator al dezvoltatorului imobiliar River Invest, ocupa, incepand cu luna aprilie, functia de business developer al furnizorului de consultanta in retele logistice, project management si arhitectura pentru retaileri si parcuri industriale, Archicom.
Marina Tudose este noul business developer al firmei olandeze Archicom

Firma olandeza Archicom are birouri in Bucuresti si Eindhoven. Pe piata din Romania activeaza incepand din anul 2000. Compania a fost infintata in Olanda in 1986.

In prezent, Archicom este implicata in dezvoltarea a doua centre de distributie. Inceputul constructiei este stabilit pentru anul acesta, firma fiind in prezent in proces de identificare a unor chiriasi pentru spatiile industriale.

Un alt proiect in derulare al Archicom este reprezentat de dezvoltarea unui centru principal de distributie in zona de sud-est a Bucurestiului pentru retailerul Mega Image, parte a grupului Delhaize.

Marina Tudose a urmat cursurile unui Master in Institutii si Managementul Programelor Europena si a absolvit la Facultatea de Litere in cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Comunicare si relatii publice. Detine doua premii de excelenta in relatii publice si are o experienta de peste 12 ani in Marketing si Business Development.

Anterior, Marina Tudose a lucrat pentru Daewoo si Louis Berger, iar inainte de a incepe activitatea la Archicom, a activat la firma de dezvoltare imobiliara River Invest, dezvoltatorul proiectului Sema Parc.

Archicom este compania care a realizat ajustari la vechiul masterplan al Europolis Logistic Park, care apartine fondului de investitii austriac Europolis.

Compania organizeaza si o serie de seminarii pe teme de interes pentru sectorul logistic.