COMPANII, NEW MEDIA

Enea deschide un nou centru de cercetare și dezvoltare în Craiova

03 octombrie 2016, ora 18:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Bogdan Putinica_Enea.jpg
Enea Software România deschide în Craiova un nou centru de cercetare și dezvoltare și recrutează, până la finalul anului, 30 de ingineri software.

„Am ales Craiova pentru că aici am găsit ingineri cu experiență, capabili să lucreze în proiectele complexe pe care le derulăm în industria aerospațială, farmaceutică sau financiară. Am luat în calcul și că este un important centru universitar, Facultatea de Automatică, Electronică şi Computere oferind o adevărată pepinieră de talente în ultimii ani. În plus, în Craiova lucrează o comunitate cu peste trei mii de ingineri IT care se extinde în ritm accelerat și care formează un nou hub de dezvoltare pentru proiecte globale”, a declarat Bogdan Putinică, vicepreședinte senior al Enea Software.

În prezent, compania recrutează ingineri care vor lucra în cadrul a două direcții de cercetare și dezvoltare în domeniul soluțiilor de tip enterprise și aplicații cloud avansate, care vor demara în următoarele luni.

"Avem în plan să angajăm 30 de dezvoltatori seniori până la finalul anului”, a adăugat Bogdan Putinică.Enea Craiova este al doilea centru de cercetare și dezvoltare din România deschis de companie în afara Bucureștiului, după cel din Iași inaugurat în primăvara acestui an.

Enea are 300 angajați în România, dintre care 290 sunt în București și 10 la Iași.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter