COMPANII, CARIERE

Nigel Stephenson este noul General Manager al GSK Consumer Healthcare Romania si Balcani

04 aprilie 2019, ora 13:01 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Nigel Stephenson.jpg
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare anunță numirea lui Nigel Stephenson în poziția de General Manager pentru România și Balcani.

În acest rol, Nigel va coordona operațiunile GSK Consumer Healthcare din România și alte 7 țări - Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Albania, Macedonia, Muntenegru și Kosovo.

GSK Consumer Healthcare are o echipă dedicată de 150 de persoane care contribuie la comercializarea mărcilor bine-cunoscute din portofoliul companiei, printre care se numără medicamente eliberate fără prescripție medicală (împotriva durerii, simptomelor din răceală, gripă și alergii), suplimente alimentare și produse de îngrijire orală. Nigel are o vastă experiență în roluri de vânzări și marketing la nivel global, cea mai recentă poziție a sa fiind cea de Director Regional de Marketing Îngrijire Orală în CEE.

Din acest rol, a condus departamentul de marketing din Europa Centrală și de Est (CEE) și a contribuit la dezvoltarea strategiilor pentru clienți și retaileri internaţionali.Anterior, Nigel a deținut mai multe funcții în GSK și Novartis Consumer Health, precum Director Global pentru Portofoliul Respirator și Director Inovaţii pe Europa. Înainte de GSK şi Novartis, a lucrat 10 ani în echipa P&G, în poziții de business development în Marea Britanie și într-o serie de roluri de marketing la nivel local, regional și global.

Nigel a absolvit Facultatea de Istorie și Economie la Universitatea din Birmingham, Marea Britanie. Este de origine britanică și tatăl a doi copii. A lucrat și trăit în mai multe țări din întreaga lume, precum Brazilia, S.U.A, Elveția, Franța și Polonia.

Îi place să petreacă timpul liber în natură şi se bucură de ciclism și snowboarding în vacanțele alături de familie.

Nigel preia coordonarea business-ului local de la Sylwia Piankowska, care a fost numită General Manager al GSK Consumer Healthcare Iberia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 09:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter