IT&C

Germanos deschide un nou magazin la Cluj cu 50.000 euro

17 aprilie 2008, ora 12:32   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
TelNegru-mica.jpg
Germanos Romania a anuntat joi deschiderea celui de-al optulea magazin in orasul Cluj, in Piata Marasesti, retailerul GSM urmarind astfel consolidarea in regiunea Transilvaniei. Investitia in magazin s-a ridicat la 50.000 euro, au declarat pentru DailyBusiness oficiali ai retailerului GSM.
Locatia din Piata Marasesti este al 215-lea magazin al retailerului Germanos, care detine cea mai mare retea de magazine GSM la nivel national.

"Obiectivul pentru 2008 la nivelul judetului Cluj este consolidarea prezentei in orasul Cluj Napoca, nu numai in centrul orasului, dar si in cartierele intens populate. In plus, tintim anul acesta si orase mai mici, sub 50.000 de locuitori", a declarat Aris Karousos, retail general manager Germanos Romania.

"Aceste planuri de expansiune vor fi sustinute prin deschiderea de magazine proprii, dar si de magazine in sistem de franciza", a mai spus Karousos.

In 2008 Germanos isi continua planul de expansiune al nivel national, anuntand o crestere cu minim 30% a numarul de magazine fata de anul trecut.La sfarsitul lui 2007 lantul de magazine Germanos a atins in Romania un numar de 200 de magazine, fiind prezent in peste 90 de orase.

Principalii concurenti ai Germanos sunt Fonomat si Euro-GSM.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Dan a spus:
17/04/2008 16:27
..in Cluj nu exist Piaa Mreti...poate ai dorit s scriei Piaa Mrti!!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 22 Octombrie 2021, 11:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter