LIFESTYLE, NEW MEDIA

Iron Maiden foloseste pirateria online pentru a-si creste vanzarile de bilete la concerte

27 decembrie 2013, ora 17:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Iron Maiden.jpg
Trupa rock Iron Maiden se foloseste de pirateria online pentru a-si creste vanzarile de bilete la concertele sale. Intimpce multi artisti lupta cu toate fortele contra pirateriei online, trupa britanica se foloseste de aceasta practica pentru a-si creste vanzarile de bilete.

Astfel, Iron Maiden s-a asociat cu compania Musicmetric, specializata in analizele online, pentru a determina regiunile geografice in care piesele trupei inregistreaza cele mai inalte niveluri de piraterie. Dupa identificarea acelor zone geografice, trupa britanica isi programeaza concerte in acele teritorii.

Potrivit The Guardian, desi compania Musicmetric este specializata in multiple aspecte ale business-ului analitic, unul dintre serviciile sale monitorizeaza traficul de pe reteaua BitTorrent.

In urma acestui parteneriat, Iron Maiden a aflat ca, pe langa pietele sale majore - Marea Britanie si Statele Unite -, un trafic ridicat de piraterie online cu piesele trupei se inregistreaza in America de Sud. Totodata, mare parte dintre fanii de pe Twitter ai formatiei britanice provin de pe acelasi continent, informeaza Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 13:04
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter