LIFESTYLE, MEDIA & MARKETING

Split Communication semnează campania de rebranding a Focșani Mall

08 septembrie 2015, ora 14:13 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Focsani Mall Logo-01.jpg
Focșani Mall și-a schimbat in august numele, logo-ului și sloganul. Split Communication este agenția care a realizat creația și a implementat toate aceste modificări.

Ultima lună de vară a venit cu o nouă identitate pentru Promenada Mall Facșani, care a devenit Focșani Mall. Proiectul de rebranding a costat 50.000 de euro și a fost implementat de Split Communication.

Aceasta este al doilea mare proiect pe care agenția îl desfășoară în centrul comercial din Focșani, după deschiderea din decembrie 2014 a cinematografului Colours, care a reprezentat o investiție de 700.000 euro.

"De la deschiderea cinematografului Colours și a zonei de restaurante, traficul centrului comercial a crescut cu 60%, atingând o medie de 15.000 de vizitatori pe zi", spune Ionuţ Dogaru, Country Manager Resolute Lar România, compania de Asset Management a centrului comercial.Rebrandingul este adus la cunoștința clienților centrului comercial printr-o campanie amplă de media, PR și BTL care se întinde pe două luni, august și septembrie.

Split Communication este pe piața de furnizori de servicii de comunicare și publicitate din 2007 și e una dintre agentiile care a realizat evenimente pentru cele mai multe malluri din Romania: Baneasa Shopping City, Grand Arena, Focșani Mall, Vulcan Value Centre, Shopping City Galati, Uvertura Mall, Severin Shopping Center, Botoșani Shopping Center, Centrul Comecial Militari, Carrefour Property.

De asemenea, a colaborat cu cele mai importante retele de hipermarketuri din țară: Carrefour, Auchan, Cora.

Centrul Comercial Promenada Mall a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp. și 1.250 de locuri de parcare.

Complexul, închiriat în proporţie de peste 90%, include o mare varietate de branduri precum Carrefour, Brico Depot, Cinema Colours, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B, Benvenuti, Spartan.

Focşani Mall este administrat de Resolute Lar România, care activează în România de peste 6 ani.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 23 Octombrie 2021, 10:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter